Balayage​

​Balayage hår er en af de mest populære hårfarver . Rigtig mange piger er faldet for dette naturlige look, og vil gerne have det lavet i deres eget hår.

Grundteknikken i balayage hår er, at man “tegner” eller maler lyse striber direkte på håret. Det gøres i fri hånd, for at lave et naturligt og lidt tilfældigt spil i håret, som skal få det til at ligne, at solen har bleget det.

FORDELEN VED BALAYAGE HÅR

Balayage hår kan faktisk minde lidt om det hår, som mange piger kan huske fra de var små. Her var bunden oftest mørkere end spidserne, da solen gennem tiden har lysnet det lange hår og givet et naturligt spil.​

En af fordelene ved balayage hår er, at man i modsætningen til almindelige reflekser, ikke behøver at besøge frisøren så ofte. Den naturlige bund må nemlig gerne gro et godt stykke, uden at det gør noget. Det er også en af grundende til, at balayage hår er så populær.

MANGE VARIANTER AF BALAYAGE HÅR

Balayage kommer i mange forskellige varianter. Man kan fx have en helt mørk bund som ender ud i helt lyse spidser, eller måske en karamelfarvet bund med lyse spidser. Teknikken er den samme, det er blot farverne der varierer.​

✰✰✰✰​✰

​Vurderet 4,4 / 5 stjerner på baggrund af 28 anmeldelser på Facebook

Frisør Nordvest

Mågevej 18, 2400 København NV

Telefon: 38 34 81 55

Frisør ​Lyngby

Carlshøjvej 53, 2800 Kgs Lyngby

Telefon: 45 87 66 33

Frisør Vanløse

Jernbane Allé 7B, 2720 Vanløse

Telefon: 38 79 19 08