Revolutionerende Olaplex behandling 

Olaplex er en revolutionerede nyhed på det danske marked, som vi i salonen Capello er stolte af at kunne introducere til vores kunder i Nordvest, Lyngby og Vanløse. Med en Olaplex behandling er det for første gang muligt at reparere skadet hår og genskabe hårets oprindelige struktur, hvilket efterlader håret smukt og strålende.

Igennem vores mange år som frisører er vi tit blevet spurgt, om man kan reparere ødelagt hår. For første gang nogensinde er svaret på dette spørgsmål ja!

Olaplex er et sundt og nærende hårprodukt, som er udviklet specielt til at reparere ødelagt hår.

Olaplex reparerer enhver type ødelagt hår

​Olaplex kan reparere enhver type ødelagt hår, hvad enten håret er skadet efter kemiske behandlinger, hårfarvning, for meget sol, glattejern eller andre varmeredskaber. Produktet genskaber hårets oprindelige struktur, så du kan få dit smukke hår igen.​

​Det er muligt at få en Olaplex behandling i forbindelse med din klipning, hårfarvning, refleksbehandling, permanent eller bare som en hårkur. Efter en behandling i vores salon, kan du købe en tilhørende hårkur med hjem, som vil forlænge og vedligeholde din behandling.

Olaplex virker ved at forøge hårets svolv – og saltbindinger ved hjælp af en patenteret molekyle, som genskaber hårets stærke og smukke struktur. Olaplex er det eneste produkt af sin slags på markedet og bliver fremstillet i Californien.

Vi er meget glade for at kunne introducere dette produkt til vores kunder i Nordvest, Lyngby og Vanløse. Ring til din lokale frisør for at høre mere om Olaplex og hvordan det kan gøre dit hår sundt og smukt igen: Nordvest telefon: 38348155 / Lyngby telefon: 45876633 / Vanløse telefon: 38791908.

​​

Før​

Efter​

Før​

Efter​

Før​

Efter​

Før​

Efter​

✰✰✰✰​✰

​Vurderet 4,4 / 5 stjerner på baggrund af 28 anmeldelser på Facebook

Frisør Nordvest

Mågevej 18, 2400 København NV

Telefon: 38 34 81 55

Frisør ​Lyngby

Carlshøjvej 53, 2800 Kgs Lyngby

Telefon: 45 87 66 33

Frisør Vanløse

Jernbane Allé 7B, 2720 Vanløse

Telefon: 38 79 19 08