Striber i håret i erfaren og professionel frisørsalon

Hos Capello i Nordvest, Lyngby og Vanløse tilbyder vi at udføre professionelle, prisvenlige og smukke striber i håret. I vores salon kan vi udføre striber og reflekser i håret på alle hårtyper og i alle ønskede farver – både lyse og mørke. Vores dygtige, venlige og engagerede frisører og stylister har mange års erfaring og faglig viden, så du kan trygt vælge os som din frisørsalon.

Hvis du er i tvivl om hvilken farve striber i håret, du skal vælge, er du altid velkommen til at komme forbi vores frisørsalon. Vi står altid klar med personlig, ærlig og faglig rådgivning, så du kan få lige de reflekser i håret, som du ønsker.

Vi tilbyder markedets bedste produkter til reflekser i håret

Hos Capello går vi meget op i, at vores kunder skal have den mest behagelige oplevelse og det smukkeste resultat. Vi er aldrig tilfredse, før vores kunder også er det. Til reflekser i håret anvender vi kun produkter, som lever op til vores høje krav om kvalitet, holdbarhed, naturlighed og sundhed.

På den måde kan vi altid sikre, at vores kunder bliver behandlet med markedets bedste produkter og går herfra med det ønskede resultat.

Vi forhandler en lang række produkter og behandlinger, som vil forlænge og vedligeholde dine striber i håret lang tid efter dit besøg hos os.

Kontakt os for at få en billig pris på striber i håret

Ønsker du at høre mere om reflekser i håret, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan naturligvis også komme forbi en af vores saloner, hvor vi vil fortælle dig om forskellige muligheder for striber i håret. Du kan også booke tid online.

Ring gerne til os på telefon eller book online:

Nordvest: 38 34 81 55 - Book online

Lyngby: 45 78 66 33 - Book online

Vanløse: 38 79 19 08 - Book online

✰✰✰✰​✰

​Vurderet 4,4 / 5 stjerner på baggrund af 28 anmeldelser på Facebook

Frisør Nordvest

Mågevej 18, 2400 København NV

Telefon: 38 34 81 55

Frisør ​Lyngby

Carlshøjvej 53, 2800 Kgs Lyngby

Telefon: 45 87 66 33

Frisør Vanløse

Jernbane Allé 7B, 2720 Vanløse

Telefon: 38 79 19 08