BALAYAGE – DEN NATURLIGE HÅRFARVE

Balayage hår er en af de mest populære hårfarver. Rigtig mange piger er faldet for dette naturlige look, og vil gerne have det lavet i deres eget hår. Det minder meget om den også populære ombre teknik. Vi laver balayage for vores kunder i Vanløse, Nordvest, Rødovre, på Frederiksberg og mange andre steder.

HVAD ER BALAYAGE HÅR? HVORDAN LAVER MAN BALAYAGE?

Grundteknikken i balayage hår er, at man “tegner” eller maler lyse eller blonde striber direkte på håret. Det gøres i fri hånd for at lave et naturligt og lidt tilfældigt spil i håret, som skal få det til at ligne, at solen har bleget det. Fordi det kan tilpasses hårets naturlige udseende, kan det laves i både lyst hår, mørkt hår, kort hår og langt hår.

FORDELEN VED BALAYAGE HÅR

Balayage hår kan faktisk minde lidt om det hår, som mange piger kan huske fra de var små. Her var bunden oftest mørkere end spidserne, da solen gennem tiden har lysnet det lange hår og givet et naturligt spil.​

En af fordelene ved balayage hår er, at man i modsætningen til almindelige reflekser, ikke behøver at besøge frisøren så ofte. Den naturlige bund må nemlig gerne gro et godt stykke, uden at det gør noget. Det er også en af grundende til, at balayage hår er så populær.

VORES PRIS PÅ BALAYAGE

Balayage kommer i mange forskellige varianter. Man kan fx have en helt mørk bund som ender ud i helt lyse spidser, eller måske en karamelfarvet bund med lyse spidser. Teknikken er den samme, det er blot farverne, der varierer.​ Du kan læse mere om vores priser, bl.a. på balayage hår, her.

RING TIL OS FOR TIDSBESTILLING TIL BALAYAGE HÅRFARVE

Er du også faldet for det smukke, naturlige balayage hår? Så skynd dig da at booke en tid hos os! Vi skal nok få dit hår til at se lækkert og naturligt ud ! Tøv endelig ikke med at kontakte os eller komme forbi en af vores saloner i Vanløse eller Nordvest, hvis du har spørgsmål til balayage hårfarvning.​

Vi glæder os til at forkæle dig

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Capello v/Charlotte Jensen

Mågevej 18, 2400 København NV

Jernbane allé 7.b, 2720 Vanløse

CVR: 30885767

Kontaktoplysninger

Telefon Nordvest: 38 34 81 55

Telefon Vanløse: 38 79 19 08

Læs cookiedeklaration her