HÅRFJERNING MED TRÅD

Der er mange fordele ved brugen af tråd, og den mest markante forskel, er slut resultatet. Tråden fjerner en hel række hår på en gang, også alle de små hår, som er svære at få med , med en pincet. Dette giver en mere lige linje, og dermed mere markerede bryn. Samtidig er brugen af tråd mere behagelig for personer, som har meget følsom hud.

HVORDAN FJERNES HÅRENE MED TRÅD?

​Threading er metode, hvor en fin bomuldstråd anvendes til at fjerne hårene i ansigtet. Man kan fjerne flere hår af gangen og metoden er langt mere skånsomend traditionelle hårfjerningsmetoder. Huden i ansigtet er sensitiv og threading kan derfor anvendes med stor fordel.

Threading er efter sigende den perfekte metode til at gøre dine bryn mere velformede og definerede, men den er også meget velegnet til at fjerne uønsket ansigtshår eksempelvis på overlæben.​

Inden en threading skal man helt undlade at røre sine bryn i ca. tre uger, så derfor kræver det en anelse tålmodighed

Rødmen kan opstå, men forsvinder efter ca. 1 time. Specielt ved øjen-området er tråden et godt alternativ til voks, da huden her er meget tynd, og derformere følsom.

​Metoden kan bruges til at fremhæve brynets kurve, tilføje form eller definerer brynets udseende.

Hudirritation, -udslæt eller kraftig rødmen, undgås med threadings metoden.

Threading fjerner hårene fra roden og anvendes metoden på hyppig basis, vil hårrødderne svækkes. Du vil derfor over tid opleve at hårvæksten reduceres og at de nye fremkommende hår vil være tyndere og meget finere.

Med threading er du hårfri i 2-4 uger, afhængig af din hårvækstcyklus.​

Bliv forkælet hos os

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Capello v/Charlotte Jensen

Mågevej 18, 2400 København NV

Jernbane allé 7.b, 2720 Vanløse

CVR: 30885767

Kontaktoplysninger

Telefon Nordvest: 38 34 81 55

Telefon Vanløse: 38 79 19 08

Læs cookiedeklaration her