LYSE STRIBER I HÅRET HOS ERFAREN FRISØR

Hos Capello i Nordvest og Vanløse tilbyder vi at udføre professionelle, prisvenlige og smukke lyse og mørke striber i håret. I vores salon kan vi udføre striber og reflekser i håret på alle hårtyper og i alle ønskede farver – både lyse og mørke. Vores dygtige, venlige og engagerede frisører og stylister har mange års erfaring og faglig viden, så du kan trygt vælge os som din frisørsalon - uanset om du bor på Frederiksberg, i Rødovre eller et helt andet sted.

Hvis du er i tvivl om hvilken farve striber i håret, du skal vælge, er du altid velkommen til at komme forbi vores frisørsalon. Vi står altid klar med personlig, ærlig og faglig rådgivning, så du kan få lige de reflekser i håret, som du ønsker.

VI TILBYDER DE BEDSTE PRODUKTER TIL REFLEKSER I HÅRET

Hos Capello går vi meget op i, at vores kunder skal have den mest behagelige oplevelse og det smukkeste resultat. Vi er aldrig tilfredse, før vores kunder også er det. Til reflekser i håret anvender vi kun produkter, som lever op til vores høje krav om kvalitet, holdbarhed, naturlighed og sundhed.​

På den måde kan vi altid sikre, at vores kunder bliver behandlet med markedets bedste produkter og går herfra med det ønskede resultat, når de fx skal have lavet lyse striber i håret eller skal have håret farvet.

Vi forhandler en lang række produkter og behandlinger, som vil forlænge og vedligeholde dine striber lang tid efter dit besøg hos os.

KONTAKT OS OG BESTIL TID TIL AT FÅ LAVET LYSE STRIBER I HÅRET

Ønsker du at høre mere om reflekser og striber i håret, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan naturligvis også komme forbi en af vores saloner, hvor vi vil fortælle dig om forskellige muligheder. Du kan også booke tid online.

Ring gerne til os på telefon eller book online:

Nordvest: 38 34 81 55- Book online

Vanløse: 38 79 19 08- Book online

Vi glæder os til at forkæle dig

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Capello v/Charlotte Jensen

Mågevej 18, 2400 København NV

Jernbane allé 7.b, 2720 Vanløse

CVR: 30885767

Kontaktoplysninger

Telefon Nordvest: 38 34 81 55

Telefon Vanløse: 38 79 19 08

Læs cookiedeklaration her