Moroccanoil gør dit hår smukt, glansfuldt & strålende

Vores frisørsaloner i henholdsvis Nordvest og Vanløse forhandler alle et bredt og kvalitetssikkert udvalg af hårprodukter fra det revolutionerende firma Moroccanoil til vores kunder i blandt andet Frederiksberg, Rødovre og omegn. Moroccanoil er udvundet på den nærende arganolie, som igen kan gøre dit hår smukt, glansfuldt og strålende. Arganolie kommer fra argantræets rødder, der primært vokser i det sydlige Marokko. Olien er kendt for sine mange antioxidanter, vitaminer og mineraler, som er gode for håret og huden.

Hos Capello udvælger vi alle vores hårprodukter ud fra høje standarder om kvalitet, sundhed og miljøvenlighed. Ved at købe Moroccanoil-produkter hos os, er du derfor altid garanteret at komme hjem med hårprodukter i markedets bedste kvalitet og til de mest fornuftige priser.

VI HAR ET STORT UDVALG AF PRODUKTER FRA MOROCCANOIL

Vores dygtige, personlige og venlige frisører er alle specialiserede i at udføre behandlinger med Moroccanoil, og kan rådgive dig til at vælge netop det produkt, som bedst passer din hårtype.​

Hos Capello kan du naturligvis blive behandlet med Moroccanoil som en del af din klipning, hårfarvning, permanent, refleksbehandling, Olaplex-behandling eller anden treatment. På den måde kan du få indblik i, hvor meget Moroccanoil kan gøre for dit hår.

KONTAKT OS FOR AT FÅ ET GODT TILBUD PÅ HÅROLIE OG HÅRKUR

Med vores store udvalg af produkter fra Moroccanoil kan vi uden tvivl finde det helt rette produkt til din hårtype, som giver de resultater, du gerne vil have. Du er altid velkommen til at kigge forbi en af salonerne i Nordvest eller Vanløse, eller kontakte os for at høre mere eller få en pris. Du kan også booke tid online.

Ring gerne til os på telefon eller book online:

Nordvest: 38 34 81 55 ​ - Book online

Vanløse: 38 79 19 08-  Book online

Vi glæder os til at forkæle dig

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Capello v/Charlotte Jensen

Mågevej 18, 2400 København NV

Jernbane allé 7.b, 2720 Vanløse

CVR: 30885767

Kontaktoplysninger

Telefon Nordvest: 38 34 81 55

Telefon Vanløse: 38 79 19 08

Læs cookiedeklaration her