PERMANENTE KRØLLER I BÅDE KORT OG LANGT HÅR

Drømmer du om at få lavet permanente krøller i dit hår? Så er du velkommen til at kigge forbi Hair by Capello. Vi er en professionel frisør med stor erfaring i branchen, og derfor kan vi lave smukke krøller i dit hår. Vi har saloner i både Nordvest og Vanløse, hvor vi byder alle kunder fra blandt andet Frederiksberg og Rødovre velkomne.

Hvis du er træt af dit flade og glatte hår, så bør du overveje at få lavet permanente krøller for at give dit hår et helt nyt liv og udseende. Vi laver krøller i både langt og kort hår, og derfor er alle velkomne hos os.

Vi laver forskellige typer af krøller:

  • Spiral krøller
  • Store krøller
  • Små krøller

HVAD KOSTER PERMANENTE KRØLLER?

Den nøjagtige pris på permanente krøller afhænger af forskellige ting. Det kommer blandt andet an på, hvilken type af krøller vi skal lave, samt hvor langt dit hår er. Vores priser er dog altid konkurrencedygtige.

Selve behandlingen tager minimum en time, men sikrer dig efterfølgende smukke og naturlige krøller i dit hår. Krøllerne har en lang holdbarhed, som dog varierer alt efter hårtype samt hvor meget, der slides på håret.

KONTAKT OS FOR AT HØRE NÆRMERE

Kig gerne forbi en af vores saloner, og bliv klogere på, om permanente krøller er noget for dig. Vi står altid klar med kompetent rådgivning, hvor vi sammen finder den ideelle frisure til dig.

Har du spørgsmål, eller ønsker du at bestille tid, så kontakt os gerne med det samme.

Vi kan kontaktes på telefon:

Nordvest: 38 34 81 55

Vanløse: 38 79 19 08

Vi ser frem til at høre fra dig.​​

Vi glæder os til at forkæle dig

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Capello v/Charlotte Jensen

Mågevej 18, 2400 København NV

Jernbane allé 7.b, 2720 Vanløse

CVR: 30885767

Kontaktoplysninger

Telefon Nordvest: 38 34 81 55

Telefon Vanløse: 38 79 19 08

Læs cookiedeklaration her