HÅROPSÆTNING OG HÅRFARVNING I DIN LOKALE SALON

Hos Capello tilbyder vi at udføre hårfarvning og håropsætning på alle typer af hår i alle farver. Alle hårfarvninger bliver udført med produkter i markedets bedste kvalitet, som vil give dit hår styrke, glans og sundhed. Vores saloner er beliggende i Nordvest og Vanløse, hvor vi har mange kunder fra blandt andet Rødovre og Frederiksberg.

Efter en behandling hos os, er det muligt at tilkøbe en tilhørende hårkur, som vil forlænge og vedligeholde både behandlingen og hårfarvningen.

HÅRFARVNING DER HOLDER LÆNGERE

​Vores dygtige, personlige og engagerede frisører har mange års erfaring med smuk og sund hårfarvning. Derudover har vi allerede udført de rigtig mange behandlinger med Olaplex. Fordelen ved at kombinere sin hårfarvning med en Olaplexbehandling er, at dit hår vil være sundere og stærkere, så farvningen holder meget længere.

Når vi udfører en hårfarvning er det naturligvis også muligt at få repareret sit skadede hår i forbindelse med en klipning, permanent, refleksbehandling eller bare en hårkur.​

VI TILBYDER HÅROPSÆTNING TIL DIN FESTLIGE ANLEDNING

Skal du til en festlig anledning, hvor du gerne vil skille dig ud fra mængden? Eller skal du snart giftes? Hos Hair by Capello tilbyder vi professionel håropsætning, så det passer præcist til den begivenhed du skal til.​ Vi har stor erfaring med opsætning af hår, hvor vi altid har fokus på dine forestillinger og forespørgsler, så frisurens slutresultat ender som ønsket.

Du er velkommen til at komme ned forbi salonen, så vi kan tage en snak omkring, hvad du går med af tanker og ideer. Bestil gerne din tid hos os et stykke tid i forvejen, da vi skal sætte en del tid af til din håropsætning.

KONTAKT OS FOR DIN NÆSTE TIDSBESTILLING

Kontakt din lokale og personlige frisør i Nordvest eller Vanløse for at booke en tid eller høre mere om hvilken hårfarvning eller håropsætning vi kan tilbyde dig:

Nordvest telefon: 38 34 81 55 / Vanløse telefon: 38 79 19 08.​​

Vi glæder os til at forkæle dig

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Capello v/Charlotte Jensen

Mågevej 18, 2400 København NV

Jernbane allé 7.b, 2720 Vanløse

CVR: 30885767

Kontaktoplysninger

Telefon Nordvest: 38 34 81 55

Telefon Vanløse: 38 79 19 08

Læs cookiedeklaration her