REVOLUTIONERENDE OLAPLEX BEHANDLING

Olaplex er en revolutionerede nyhed på det danske marked, som vi i salonen Capello er stolte af at kunne introducere til vores kunder i Nordvest, Rødovre, Vanløse og Frederiksberg. Med en Olaplex hårkur er det for første gang muligt at reparere skadet hår og genskabe hårets oprindelige struktur, hvilket efterlader håret smukt og strålende.

Igennem vores mange år som frisører er vi tit blevet spurgt, om man kan reparere ødelagt hår. For første gang nogensinde er svaret på dette spørgsmål: ja! Olaplex er et sundt og nærende hårprodukt, som er udviklet specielt til at reparere ødelagt hår.

OLAPLEX HÅRKUR REPARERER ENHVER TYPE ØDELAGT HÅR

​Olaplex kan reparere enhver type ødelagt hår, hvad enten håret er skadet efter kemiske behandlinger, hårfarvning, for meget sol, glattejern eller andre varmeredskaber. Produktet genskaber hårets oprindelige struktur, så du kan få dit smukke hår igen.

Det er muligt at få en Olaplex behandling i forbindelse med din klipning, hårfarvning, refleksbehandling, permanent eller bare som en hårkur.​

​Efter en behandling i vores salon, kan du købe en tilhørende hårkur med hjem, som vil forlænge og vedligeholde din behandling – til en god pris, naturligvis!

HVAD ER OLAPLEX BEHANDLING?

Olaplex virker ved at forøge hårets svolv – og saltbindinger ved hjælp af et patenteret molekyle, som genskaber hårets stærke og smukke struktur. Olaplex er det eneste produkt af sin slags på markedet og bliver fremstillet i Californien.

KONTAKT OS OG BOOK TID TIL OLAPLEX HÅRKUR

Vi er meget glade for at kunne introducere dette produkt til vores kunder i Nordvest og Vanløse. Ring til din lokale frisør for at høre mere om Olaplex, og hvordan det kan gøre dit hår sundt og smukt igen:

Nordvest telefon: 38348155 / Vanløse telefon: 38791908.

Vi glæder os til at forkæle dig

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Capello v/Charlotte Jensen

Mågevej 18, 2400 København NV

Jernbane allé 7.b, 2720 Vanløse

CVR: 30885767

Kontaktoplysninger

Telefon Nordvest: 38 34 81 55

Telefon Vanløse: 38 79 19 08

Læs cookiedeklaration her